Download kataloga
Menu

Ambienta 2018 - Srebrna Plaketa Mobil Optimum

15.10.2018.

Drvoproizvod d.d. sudjelovao je na sajmu „Ambienta – 45. međunarodni salon namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije“ koji se održao od 10. do 14. listopada 2018. na Zagrebačkom Velesajmu. Sajam je okupio veliki broj izlagača za opremanje i gradnju doma iz dvadesetak zemalja.

Drvoproizvod d.d. uspješno je predstavio široku paletu DIVINE PARQUET proizvoda: masivne i višeslojne seljačke podove, parkete, chevron podove te industrijske parkete. Za svoje proizvode te modernu i kvalitetnu tehnologiju proizvodnje podova Drvoproizvod je na Ambienti primio nagradu Srebrna Plaketa Mobil Optimum za uspješnu primjenu tehnologije i tradicionalnog materijala dvoslojnog Chevron poda.
Posjetitelji su imali prigodu upoznati se s poslovnom politikom Drvoproizvoda d.d., koja se prilagođava tržištu vodeći računa o potrebama i željama svojih kupaca, ali i osluškujući suvremene trendove i nove tehnologije u proizvodnji drvenih podova..

Zahvaljujemo se svima koji su nas posjetili na našem štandu, te se radujemo svakome tko će s nama dalje surađivati bilo kao kupac, partner ili suradnik.